Tuesday, March 28, 2017

~Happy 8 month sayang ibu~

Alhamdulillah 27.03.2017 genap Razin 8 bulan aka 240 hari lebih kurang. Semoga Razin terus membesar dengan sihat dan kuat.

IBU SAYANG RAZIN


Razin dah boleh duduk. Ibu yang dudukkan. Boleh la stay sampai 2 minit. Pastu meniarap makan laju kejar sana sini. Masuk dalam walker pon laju jer bergerak. Semua barang kena letak tinggi. Kalau tidak semua dicapai dan baling merata-rata. Mulut pon macam-macam bunyi dah... Abbaaaa Mamamama... Tututu.... Aaaaa... Semua ada. 

Bab makan pula... 6 bulan sampai 7 bulan pula ibu bagi makan puri sekali sehari. Puri carrot, puri ubi kentang, puri keledek, puri brokoli, puri buah peas, puri pisang, puri kurma susu, puri betik, puri epal. 


Untuk campur dengan bubur, puri bayam, puri jagung, puri kacang buncis. Masuk 7 bulan, ibu buatkan bubur campur puri sayur dan puri buah. Alhamdulillah Razin boleh makan semua ibu masak. 





GOOD BOY DARLING


Masuk ke 8bulan ni ibu akan tambah serbuk ayam dalam bubur Razin bersama cheese dan sayuran. Alhamdulillah so far Razin makan juga. Senang keja ibu.



Wednesday, March 22, 2017

Wednesday, March 1, 2017

~Razin dah Hannah in action~

Jom tengok gelagat Razin dan Hannah. Anak-anak harta dunia akhirat. Anugerah dan Amanah dari Allah.


.








Tuesday, February 14, 2017

~Cucu Kedua Chaq Mud dan Tok Bib~Hannah Insyirah~

Alhamdulillah kakfar selamat bersalin tgahri tadi. Baby girl sihat semua dan cukup sifat.
14.02.2017 : Hari Selasa : PPUM

Welcome new member baby Hannah. Dah sepasang cucu Mak Abah. 

Aku pon ambik cuti la nak sambut anak menakan baru. Lepas hantar Razin p taska. Breakfast dgn suami dah gerak ke PPUM. 






Sunday, January 1, 2017

~Happy New Year 2017~


Alhamdulillah tahun 2017 bersama keluarga kecil saya bertiga dengan suami dan baby.



Masuk bulan ni Razin 6 bulan hjg bulan ni. Kejap je dah 6 bulan. Dah kena siapkan nak bagi makan.

Dah siap google fb semua cara buat puree buah dan sayuran.







:::Anisazizi baby:::

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers

:::Raikan Cinta:::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Renungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...